Održan Dan otvorenih srca u sjećanje na našu Anu

Dragi naši, u petak, 22. studenog održan je 8. Dan otvorenih srca u sjećanje na Anu i 13 godina od njenog preranog odlaska.
Ana nam je u naslijeđe ostavila plemenitu misiju da damo sve od sebe da na odjelima bolnica bude što manje “malih ćelavih glavica” te je održanim Danom otvorenih srca Hrvatski registar veći za 39 novih potencijalnih darivatelja matičnih stanica koji pomažu ostvariti Aninu misiju i san.
Iskreno zahvaljujemo svima koji su podržali Dan otvorenih srca kako bi se prisjetili Ane i pomogli nam u ostvarenju njenog sna; našem medijskom partneru Novoj TV, kao i svim drugim predstavnicima medija na podršci, Matiji Cveku i njegovoj ekipi na prekrasnom nastupu, Gastro Globusu, McDonald’su, volonterima – Miji, Tei, Luciji, Ani, Jeleni, Josipu, Dominiku, Leonu, Hrvojki, Karlu i dragim prijateljima Zaklade koji su nam cijeli dan bili na raspolaganju, našoj dragoj dr. Esmi Čečuk Jeličić i Anji Babić koje su došle iz Splita kako bi podržale ovu akciju, Vesni Ravenšćak i Ani Mrčić na podršci i druženju, Zvonimiru i Filipu koji su nas posjetili i njihovom prijatelju Ivanu koji se trenutno liječi od leukemije na KBC-u Zagreb, Hrvatskoj udruzi leukemija i limfomi, Udruzi bosanskih Hrvata „Prsten“ na podršci i posjetu, medicinskom osoblju KBC-a Zagreb koji su bili na raspolaganju za sve medicinske upite i svima vama dragi naši potencijalni darivatelji koji ste odvojili svoje vrijeme kako biste činili dobro i pomogli onima kojima je naša pomoć sada najpotrebnija.

 

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Dan otvorenih srca, Novosti.