Pliva s 200 000 kuna pokrenula akciju za Zakladu Ana Rukavina

Predsjednik Uprave Plive d.d. Mr. Željko  Čović pozvao  je i ostale hrvatske kompanije da se priključe akcijama Zaklade te tako prikupe sredstva za tipizaciju uzoraka krvi dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica.

“Velika mi je čast što je Studentsko kulturno umjetničko društvo Ivan Goran Kovačić svoju veliku obljetnicu i proslavu odlučilo podijeliti sa Zakladom Ana Rukavina. Zahvaljujući ljudima koji nalaze radost u dijeljenju sretnih trenutaka ovaj naš svijet postaje bolje mjesto. Članovi SKUDA Ivan Goran Kovačić prepoznali su kako nas davanje drugome zapravo čini boljim i zadovoljnijim ljudima. Puno hvala i Plivi koja je velikom novčanom svotom, koju će darovati u sklopu ovog koncerta, dala poseban poticaj našoj misiji, a to je omogućavanje što boljih uvjeta za izlječenje svih oboljelih u našoj zemlji”, naglasila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade.

Humaitarni koncert Studentskog kulturno-umjetničkog društva Ivan Goran Kovačić održat će se povodom 60. obljetnice postojanja Društva, 15. studenog u 20,00 sati u KD Vatroslav Lisinski, a nastupit će i Arsen Dedić, Josipa Lisac, Ivana Kindl i mnogi drugi.

Karte se mogu kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski po cijeni od 80, 100 i 120 kuna.

Posted in Novosti.