Radost najsretnijeg trenutka stupanja u brak u mislima s Anom

Veliki senzibilitet građana prema inicijativama Zaklade, brojna pisma podrške i nevjerojatno dobar odaziv građana na sve akcije koje su održane po hrvatskim gradovima stvorio je pozitivinu klimu i dao vjetar u leđa svim daljnjim aktivnostima Zaklade.

U dosadašnjem radu sretali smo različite ljude, bili svjedoci fascinantnih životnih priča i gotovo nevjerojatne želje građana da pomognu i budu dio tima za zdravije i sretnije sutra. Takvih priča ima mnogo, ali jedna od njih je vrlo zanimljiva i kao takva doista zaslužuje mjesto na ovim rubrikama.

Riječ je gospođici KSENIJI RUKAVINI i gospodinu MARIU PUŠKARIĆU, koji žele svoju radost stupanja u brak i ulaska u najsretnije razdoblje njihovog života podijeliti sa Zakladom i to na način da određenu svotu novaca uplate na račun Zaklade, dok bi za uzvrat svojim gostima umjesto zahvalnica podijelili bedževe i druge promotivne materijale Zaklade.

Dragoj Kseniji i dragom Mariu od srca zahvaljujemo na ovako lijepoj inicijativi, te im želimo sretan ulazak u brak i puno ljubavi i sreće u svakom pogledu.

Posted in Novosti.