Veliki humanitarni spektakl na Bundeku

Humanitarni spektakl, kojeg su organizirale Zaklada Ana Rukavina i Hrvatska udruga leukemija i limfomi, okupio je u nedjelju 8. srpnja na zagrebačkom Bundeku velik broj posjetitelja.

Kako bi se zahvalila svim prijateljima te obilježila Europski tjedan leukemije, limforma i mijeloma, Zaklada je, pod pokroviteljstvom Gradskog ureda za zdravstvo, socijalnu skrb, rad i branitelje Grada Zagreba, upriličila zabavu za velike i male.

Program koji je započeo oko 15 sati, nudio je razno razne sportske sadržaje. U malonogometnom turniru uživli su najviše najmlađi, dok su se drugi zabavljali na badmintonskom terenu, visećoj kuglani i frizbiju. Među sudionicima sportskih igara našle su se brojne osobe iz javnog i političkog života, a vrhunac sportskih događanja bio je veliki okršaj u povlačenju užeta između ekipa medijskih kuća i političkih stranaka, a pobjedu je odnijela ekipa HDZ-a.

Na Bundeku se moglo uživati i u ukusnim delicijama sa roštilja, a dio prihoda koji je doniran Zakladi Ana Rukavina biti će iskorišten za tipizaciju krvi potrebne za upis u Registar dobrovoljnih darivatelja.  Vrhunac večeri bio je veliki koncert Massima Savića, koji je svojim nastupom raspjevao i rasplesao brojnu publiku do kasnih večernjih sati.

P.S. Na fotografiji je najmlađa članica Izvršnog odbora Zaklade, a zove se TIA FILIPEC!

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.