Rezultati natječaja i vrijedna donacija KBC-u Zagreb

Dragi naši, Zaklada Ana Rukavina je u utorak, 2. srpnja predstavila rezultate natječaja kojim će odabranom liječniku omogućiti stručno usavršavanje u trajanju od 12 mjeseci na Nacionalnom institutu za rak (NCI) – Nacionalni institut za zdravlje (NHI), u Bethesdi (SAD) te donaciju 1.500 testova za HLA tipizaciju KBC-u Zagreb.
Upravni odbor Zaklade Ana Rukavina odlučio je da će, prema Javnom natječaj za dodjelu Sredstava za stručno usavršavanje Zaklade Ana Rukavina za jednog liječnika specijalista interne hematologije i drugih srodnih specijalizacija, sredstva za stručno usavršavanje dodijeliti kandidatu dr. Alenu Ostojiću, specijalistu hematologije iz Kliničkog bolničkog centra Zagreb.
Upravni odbor Zaklade odabrao je dr. Ostojića na prijedlog Stručnog vijeća u sastavu prof. dr. sc. Boris Labar, prof. dr. sc. Ivan Đikić, prof. dr.sc. Steven Živko Pavletić, prof. dr. sc. Srđan Verstovšek te prof. dr.sc. Mirando Mrsić dr. med. (predsjednik Vijeća).
Iskreno čestitamo dr. Ostojiću na velikoj prilici za stručno usavršavanje iz područja akutne mijeloične leukemije u ukupnom trajanju od 12 mjeseci na Nacionalnom institutu za rak (NCI) – Nacionalni institut za zdravlje (NHI), u Bethesdi (SAD) kojim će nakon povratka omogućiti oboljelim osobama u domovini još kvalitetniju zdravstvenu skrb.
Gotovo 800 tisuća kuna bit će uloženo u stručno usavršavanje dr. Alena Ostojića i 1.500 testova doniranih KBC-u Zagreb za HLA tipizaciju prikupljenih uzoraka. Hvala od srca na vašim vrijednim donacijama koje su ovo omogućile kako bi zajedno pomogli oboljelima.

Posted in Novosti, Stručno usavršavanje.