Hrvatski registar veći za 256 novih članova

Dragi naši, na akcijama održanima u utorak, 11. lipnja u Zagrebu i u četvrtak, 13. lipnja u Bjelovaru, Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pridružilo se 256 potencijalnih darivatelja.
Akciji održanoj u suradnji s gospođom Anom Mrčić i Mjesnim odborom Trnsko u Zagrebu pridružilo se 6 potencijalnih darivatelja dok se na akciji održanoj u suradnji s gospođom Jasminom Ratnik Šolajom i Gradskim društvom Crvenog križa Bjelovar u Bjelovaru 250 potencijalnih darivatelja upisalo u Hrvatski registar.
Hvala od srca gospođi Ani Mrčić na još jednoj plemenitoj inicijativi, Mjesnom odboru Trnsko na ustupljenom prostoru, gospođi Jasmini Ratnik Šolaja na pozivu i organizaciji akcije, GDCK Bjelovar na pomoći u organizaciji, dragim medicinskim sestrama na velikoj pomoći pri uzimanju uzoraka, stanovnicima Trnskog te Bjelovarčanima koji su se u izuzetno velikom broju odazvali pozivu kako bi svom sugrađaninu, gospodinu Daliboru, ali i svim ostalim oboljelim osobama u Hrvatskoj i svijetu povećali šanse za pronalaskom podudarnog darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.