Šezdeset tisućiti darivatelj pridružio se Hrvatskom registru!

Dragi naši, na danjašnoj akciji u Splitu, Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pridružio se 81 potencijalni darivatelj.
Ovom prilikom Hrvatskom registu pridružila se jubilarna, šezdeset tisućita darivateljica, dvadesetogodišnja Anđela Vranješ! 
„Osobno iskustvo potaknulo me da se danas pridružim Hrvatskom registru. Bit ću sretna ako me pozovu da nekome mogu pomoći i nadam se, spasiti život“ rekla nam je Anđela kojoj zahvaljujemo od srca što nam se danas pridružila.
Današnja akcija održana je pod pokroviteljstvom Grada Splita uz pomoć i na inicijativu gospođe Anite Martinović-Vranješ i dr. Krešimira Čaljkušića te uz podršku Ravnateljstva KBC-a Split.
Zahvaljujemo od srca svim potencijalnim darivateljima koji su nam se danas pridružili, dragim organizatorima, Ravnateljstvu KBC-a Split te Gradu Splitu na pokroviteljstvu.
Kada smo prije jedanaest godina osnivali Zakladu Ana Rukavina nismo ni sanjali da ćemo, s početnih 150 potencijalnih darivatelja, doseći brojku od 60.000 ljudi koji su se nesebično upisali u Hrvatski registar kako bi pomogli oboljelima u Hrvatskoj i svijetu da nađu svog podudarnog darivatelja i dobiju priliku za ozdravljenje. Hvala vam od srca.

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.