Sretna Nova godina!

Dragi naši, 2015. smo ispratili, bilo je lijepih i manje lijepih trenutaka, ali zbog Vas, nama je bila bolja, sretnija i ljepša!

Vaša podrška iznova nas veseli i motivira da zajedno pomažemo onima kojima smo potrebni. U 2015. smo, zajedno s našim dragim organizatorima, održali 30 akcija upisa u Registar diljem Lijepe naše, zahvaljujući Vama, prešli smo 50.000 potencijalnih darivatelja upisanih u Registar; u 2015., 14 osoba i njihovih obitelji, iz Hrvatske i inozemstva, dobili su novu priliku za život te je putem prvog Javnog natječaja za dodjelu sredstava za stručno usavršavanje Zaklade Ana Rukavina, naš prvi izabrani liječnik, dr. Vibor Milunović, otputovao na jednogodišnje stručno usavršavanje u Georgetown University u Washington (SAD) zahvaljujući i Vašoj podršci!

Sve smo to proslavili tradicionalnim božićnim, jubilarnim, 10. koncertom „Želim život“ na Trgu bana J. Jelačića uz podršku našeg medijskog pratnera Nove TV, brojnih zvijezda koje su Vas zabavljale svojim hitovima, dragim ljudima koji su se javljali na humanitarni telefon, i najvažnije, svima Vama koji ste taj koncert uveličali svojim dolaskom na Trg, praćenjem pred malim ekranima i pozivima kojima smo prikupili više od 1,2 milijuna kuna kako bismo i dalje nastavili ostvarivati Anin san!

Hvala Vam što ste uz nas, veselimo se godini pred nama, novim izazovima i druženju s Vama te želimo da Vam Nova 2016. godina donese obilje zdravlja, ispunjenih želja i snova!

Posted in Novosti.