U MAKARSKOJ SE UPISALO 112 NOVIH POTENCIJALNIH DARIVATELJA!!!

Nakon 17 godina u Makarskoj, gradu s velikom dušom i srcem  6.4. 2024. održana je akcija Lijek je u nama u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Crvenog križa Makarska. Puno simbolike u cijeloj akciji od datuma održavanja (prva subota nakon Uskrsa), emocija (osnivanje zaklade i Anin rođendan), empatije (mogućnost da spasite nečiji život ) te rekordan broj prikupljenih uzoraka 112 (europski broj za hitne slučajeve iz svih dijelova EU-a) ne ostavlja mnogo prostora u osjećajima osim poštovanja, ponosa, ispunjenosti, veselja, humanosti i zadovoljstva.
Hvala svima koji su sudjelovali u samoj organizaciji i promociji a posebno hvala gospodinu Miroslavu Dudašu iz Crvenog križa Makarska, brojnim volonterima i sportašima.
Beskrajno hvala svima koji su se upisali u registar i dali dio sebe kako bi pružili nadu za spas života nekom oboljelom i omogućili da ova plemenita akcija nastavi spašavati živote!
Zahvaljujući nesebičnim darivateljima krvotvornih matičnih stanica do sada su  172 oboljele osobe dobile priliku za novi život!
Zapamtite LIJEK JE U NAMA!!!
Posted in Novosti.