U subotu održan piknik na Bundeku

Hrvatska udruga leukemija i limfomi i Zaklada Ana Rukavina u subotu 14. lipnja na Bundeku organizirali su piknik kako bi se zahvalili svim dobrovoljnim darivateljima i donatorima novčanih sredstva koji su potpomogli rad Zaklade. Povodom Europskog tjedna leukemije, limfoma i mijeloma upriličen je piknik s roštiljem, a sportske igre nažalost su otkazane zbog lošeg vremena. Ovo je drugi piknik na Bundeku pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, kojim smo željeli senzibilizirati javnost na oboljele od leukemije kroz druženje, sportske igre i zabavu. Na žalost zbog kiše tek su malobrojni hrabri građani bili s nama.

„Ne mogu vam opisati što za mene znači susret s dragim ljudima koji su se odazvali ovom pikniku i pripomogli rad Zaklade. Danas naš registar broji 32 tisuće upisanih darivatelja, a svaku kunu koju dobijemo iskorištavamo za tipiziranje uzoraka“ rekla nam je naša upraviteljica gđa. Marija.

Do kraja godine očekuje se tipizacija 10 tisuća uzoraka, a ovom prilikom molimo i građane da se uključe u akciju “Kuna za kap života” pozivom na broj 060 9005, kojom se prikupljaju sredstva za tipizaciju. Do sljedeće godine na Bundeku!

Posted in Novosti.