Najava završne akcije u suradnji s MUP-om RH

Od 25. svibnja 2007. godine, kada je održana prva zajednička humanitarna akcija, do danas provedena je 21. akcija u 19 policijskih uprava. Naša zajednička 22. akcija u Zagrebačkoj policijskoj upravi ujedno je i završna.

Akcija će se provoditi u Zagrebu, u prostorijama I. postaje prometne policije, Heinzelova 98, od 10,00 do 13,00 sati. Policijskim službenicima i zaposlenicima PUZ-a u akciji će se pridružiti službenici i zaposlenici MUP-a u sjedištu i Ravnateljstva policije kao i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata s područja grada Zagreba i Zagrebačke županije.

U okviru akcije s početkom u 10,00 biti će upriličena konferencija za novinare kojoj će, kako se očekuje, nazočiti visoki dužnosti MUP-a u sjedištu Ravnateljstva policije, PU zagrebačke, predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskoga rata, upravitelja Zaklade Ana Rukavina gđa. Marija Rukavina te medicinski direktor Zaklade doc.dr.sc. Mirando Mrsić.

Pozivamo sve predstavnike medija i sve građane Županije zagrebačke da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji, kako bismo proširili hrvatski Registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži.

Ulaskom u Registar postajete potencijalni donator koštane srži, a time i potencijalni spasitelj tuđeg života.

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.