„Želim život“ – veliki humanitarni spektakl zahvale svim građanima

Zaklada Ana Rukavina organizira tradicionalni peti po redu humanitarni božićni koncert na Trgu bana Jelačića koji će se održati 21. prosinca s početkom u 20 sati u znak zahvale svim dobročiniteljima koji od samih početaka djelovanja Zaklade nesebično pomažu njen rad i misiju kako bi se pružila nada za život svima koji se bore s hematološkim bolestima.

Tijekom godina mnogi poznati izvođači svojim nastupima pomogli su da se podigne svijest o važnosti darivanja koštane srži i matičnih stanica te prikupe potrebna sredstva za nastavak misije Zaklade. Ove godine na središnjem zagrebačkom trgu svojim nastupom to će učiniti Bojan Jambrošić, Colonia, E.T., Emilija Kokić, Feminnem, Franka Batelić, Jole, Karma, Kim Verson, Lana Klingor, Jacques Houdek, Novi Fosili i AliBi.

„Želim život“ koncert je zahvale svima koji su tijekom godina na bilo kakav način pomagali rad Zaklade i omogućili nam da podržimo sve one kojima borba s bolešću predstavlja borbu za život. Nadam se da će i u budućnosti građani rado podržavati rad Zaklade kako bi svi zajedno nastavili misiju spašavanja što većeg broja oboljelih, rekla je upraviteljica Zaklade Ana Rukavina gđa. Marija Rukavina.

Anino pismo “Želim život” ganulo je čitavu hrvatsku javnost, a Ana je postala simbolom nade, optimizma i borbe za život. „Beskrajno volim život i ljude. Znam i imam za koga živjeti. Odustajanje nikad nije bila opcija za mene. Želim život !“ bio je Anin apel javnosti u nastojanju da se okupe potencijalni darivatelji i prikupe potrebna sredstva za liječenje, ali i riječi nade svima onima koji su se susreli s tim teškim bolestima. Ana je postala heroina koja je pokazala da se udruženim snagama može boriti za pomoć svima onima kojima je to potrebno. Nakon njezine smrti borba za pomoć svim oboljelima od hematoloških bolesti nastavlja se u okviru rada Zaklade čiji je cilj proširenje Registra dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica.

U sklopu koncerta biti će organiziran i call centar u kojem će se na pozive na humanitarni broj telefona javljati poznate osobe iz političkog, gospodarskog, zabavnog i sportskog života te tako prikupljati sredstva za daljnji rad Zaklade. Uz velika estradna imena na pozornici i mnoge poznate osobe u call centru svi građani mogu podržati rad Zaklade pozivom na broj 060 9000 (jednim pozivom donira se 5,00 kn + PDV = 6,15 kn, operater humanitarnog telefona je T-HT). Prikupljena sredstva iskoristit će se za proširenje Registra dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica.

_____________________________

Humanitarnu akciju podržavaju spozor Pliva, partneri: HRT, T-HT, Grad Zagreb, Hrvatsko novinarsko društvo, Millenium promocija, Grey, HDS ZAMP, Studentski zbor, Medicicinski fakultet, Hi-tech, donatori: B1 plakati, Tovedo, Klemm securuty, Fed, Europlakat, Volkswagen, Nescafe, ABC Rent, Hrvatska pošta, Print grupa, MBM, Papillon medijski partner EPH, medijski pokrovitelji: Vjesnik, Mamino sunce, Zdrave vijesti, Made IN, Sounguardian.com, Muzika.hr, Javno.hr, Tražilo.com, Žena.hr, Metro-portal.hr, Jutarnji.hr, Dnevno.hr, Dalje.com, Zagrebancija.com, T-portal.hr, Vjesnik.hr, Seebiz.eu, Soundset mreža, Soundset Plavi, Obiteljski radio Ivanić, Radio SVN, Radio Samobor, Radio Velika Gorica, Radio Jaska, Radio Vrbovec, Total FM, Radio Student, Radio 101, Zagrebački radio, telekom operateri: T-HT, VIPnet, TOMATO; TELE 2, AMIS, Bnet, Metronet, H1 Telekom, Iskon, Optima telekom, Voljatel, Terrakom.

Posted in Koncert Želim život, Novosti.