Foto: Ratko Mavar

14 godina Zaklade Ana Rukavina

Prije nešto više od 14 godina, na jednom pismu, i na jednoj jednostavnoj, ali iskrenoj i velikoj želji – želji za životom, proizašla je ideja i vizija koju Zaklada slijedi već 14 godina, a na Valentinovo 2007. godine i službeno smo započeli svoj rad.
Željom za životom, ali i za životom svih koji su se našli u sličnoj, teškoj i neizvjesnoj situaciji, Ana je poslala poruku koja je postala naša misija.
Zahvaljujući velikoj želji i viziji naše Ane i nesebičnih ljudi koji su odlučili dati djelić sebe kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije, 128 oboljelih osoba dobilo je novu priliku za život.
Hvala vam na nesebičnoj podršci od samih početaka našeg rada, hvala svima koji su na bilo koji način pomogli rad Zaklade, hvala svima vama koji upisom u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i darivanjem matičnih stanica krvi iz pupkovine povećavate šansu za ozdravljenje oboljelim osobama diljem svijeta, a najveća hvala 128 darivatelja krvotvornih matičnih stanica koji su darovali dio sebe nepoznatim osobama kako bi im dali nadu u ozdravljenje.

Posted in Novosti.