154. transplantacija iz Hrvatskog registra

Ponovno lijepa vijest iz Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica –  provedena je 154. transplantacija za jednog hrvatskog pacijenta.

U srpnju je dana nada za život za još jednog pacijenta, ovoga puta iz Hrvatske, te iskreno vjerujemo kako će transplantacija biti uspješna i kako će nakon ove transplantacije pacijent i njegova obitelj i prijatelji slaviti novi rođendan pacijenta.

Hvala svima što se upisujete u Hrvatski registar, svojim članstvom povećavate im šansu za pronalaskom podudarnog darivatelja, a posebno zahvaljujemo nesebičnom činu darivatelja koji je u srpnju ove godine ovim postupkom pomogao da se jedan život nastavi i spasi.

Hvala svim organizatorima akcija i volonterima koji pomažu da se broj potencijalnih darivatelja stalno povećava, kao i transfuzijskim centrima u osam gradova u Republici Hrvatskoj i velika hvala osoblju KBC-a Zagreb koji provodi postupak uzimanja krvotvornih matičnih stanica kako bi stigao do oboljelih osoba i dao im nadu za život.

Posted in Novosti.