176 novoupisanih na akcijama u Dubrovniku i Metkoviću

Na akciji upisa u Registar održanoj u utorak u Dubrovniku, upisalo se 64 novih potencijalnih darivatelja, dok nam se u srijedu u Metkoviću u Registar pridružilo 112 potencijalnih darivatelja.

Akcija u Dubrovniku održana je u sportskoj dvorani u Gospinom polju uz pomoć Gradskog društva Crvenog križa te ravnatelja g. Živka Šimunovića. Zahvaljujemo se svima na pomoći i lijepom dočeku, između ostalog i dr. Ileniji Romić Marčinko iz Opće bolnice Dubrovnik koja je bila dostupna svima zainteresiranima za dodatne informacije o upisu u Registar.

Velika hvala i primalji Ani Mikulandri i glavnoj sestri rađaonice Opće bolnice Dubrovnik, Valeri Đuko, ljubaznom osoblju hotela „More“ koji su nas ugostili tijekom našeg boravka u Dubrovniku te naravno našem domaćinu g. Živku Šimunoviću i Gradskom društvu Crvenog križa Dubrovnik.

U Metkoviću nam se pridružilo 112 novih potencijalnih darivatelja, a akcija je održana jučer u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Metković. U gradu na obalama Neretve nas je dočekala, osim lijepog vremena, ljubazna službenica Crvenog križa Metković, gđa. Miranda Hajný te naša draga organizatorica akcija u Osijeku, Doroteja Đurković. Gđa. Miranda i Doroteja su imale pomoć vrijednih volonterki pa se ovim putem zahvaljujemo djevojkama na vremenu i trudu, nama su bile od velike pomoći. Zahvaljujemo se Gradskom društvu Crvenog križa Metković te ravnateljici gđi. Neli Orlović na pomoći u organizaciji te gđi. Mirandi Hajný, Doroteji Đurković, medicinskim sestrama Doma zdravlja Metković, Armidi Granić i Klementini Vučković, na pomoći pri uzimanju uzoraka te volonterkama Kristini Slavković, Marini Čizmić i Lidiji Jelavić.

Naravno najviše zahvaljujemo svim novoupisanim potencijalnim darivateljima u Dubrovniku i Metkoviću jer će ovim plemenitim činom, nadamo se, nekome spasiti život!
 

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.