22 nova darivatelja u Kozari Boku

Dragi naši, potreba za transplantacijom koštne srži šestero djece predškolske dobi potaknula je građane gradskog naselja Kozari Bok da se uključe u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Tim povodom današnjoj akciji pridružilo se 22 potencijalnih darivatelja.

Akciju su pomogli organizirati Grad Zagreb i Vijeće romske nacionalne manjine Grada Zagreba u Dječjem vrtiću „Zrno“ gdje nas je dočekalo divno osoblje vrtića i dragi potencijalni darivatelji koji su se odazvali pozivu za pomoć oboljeloj djeci.

Nadamo se da će svi koji se danas nisu uspjeli pridružiti akciji, upisati na nekoj od budućih akcija koje planiramo do kraja godine ili u osam transfuzijskih centara u Republici Hrvatskoj:
Ova akcija održana je u sklopu Tjedna filantropije koji se održava drugu godinu zaredom u organizaciji Nacionalne zaklada za razvoj civilnog društva i Europske zaklade za filantropiju i društveni razvoj.

Hvala od srca Gradu Zagrebu, Vijeću romske nacionalne manjine Grada Zagreba, osoblju Dječjeg vrtića „Zrno“ i svim dragim darivateljima koji su nam se danas pridružili.

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar and tagged .