467 novih potencijalnih darivatelja

Dragi naši, na akcijama održanima jučer i danas u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica upisalo se čak 467 novih potencijalnih darivatelja!

430 Sisčana i Mošćeničana upisom u Hrvatski registar pokazali su da su tu za sve oboljele koji čekaju svog podudarnog darivatelja. U Mošćenici nam se pridruzilo 173 potencijalnih darivatelja, a u Sisku 257. Hvala im od srca na toplom dočeku i velikom odazivu, svi mladi ljudi koji su nam se pridružili danas jednog dana možda će imati priliku spasiti nečiji život.

Također, velika hvala zaposlenicima Konzuma; njih 37 jučer se pridružilo Hrvatskom registru u središnjici tvrtke u Zagrebu.

Hvala od srca svima koji su nam pomogli u organizaciji akcija; gospodinu Darku Zrili i Hrvatskom kulturno umjetničkom društvu Mošćenica, gospodinu Stjepanu Marušiću i Udruženju obrtnika grada Siska, našim dugogodišnjim sisačkim prijateljima Joeu i Maji Marton i Magdaleni Škrbinc, medicinskom osoblju Opće bolnice “Dr. Ivo Pedišić” na velikoj pomoći, gospođi Eli Borić iz Konzuma, i svima Vama dragi naši koji ste se odlučili upisati i pomoći onima koji čekaju svoju priliku za ozdravljenje.

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.