47 posjetitelja pridružilo se Registru na prvom pećinskom trekkingu u Hrvatskoj!

Dragi naši, jučer, 23. srpnja u Perušiću u sklopu najveće ličke sportsko-humanitarne manifestacije Lika Cave Trekk, 47 posjetitelja pridružilo se Registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

„Puno emocija je danas bilo u mom Perušiću, prekrasan dan, odlična organizacija i mnoštvo mladih ljudi koji su došli sa željom da pomognu…Iskreno se nadam da će ova manifestacija postati tradicija u kojoj će Zaklada Ana Rukavina rado i dalje sudjelovati kao suorganizator. Hvala mojim Perušićanima i svima koji su danas sudjelovali bilo na natjecanju ili upisom u Registar kako bi pomogli onima koji čekaju svoju priliku za život“ izjavila je nakon utrke i akcije upraviteljica Zaklade Ana Rukavina i Anina majka, Marija Rukavina.

Ovaj jedinstveni događaj okupio je 584 sportaša avanturista koju su trčali od špilje do špilje na području Pećinskog parka Grabovača, jedinog pećinskog parka u Hrvatskoj, kroz četiri dionice različitog intenziteta i duljine – Light, Active, Challenger i Ultra – sa zajedničkim startom i ciljem u centru Perušića.

Akciju su podržali i članovi grupe Vatra koji su u večernjim satima održali akustični koncert u pećini Samograd.
Iskrene čestitke pobjednicima koje možete pronaći ovdje: http://likaclub.eu/foto-lika-cave-trekk-odusevio-poznati-pobjednici-prvog-pecinskog-trekinga/

Velika hvala Pećinskom parku Grabovača što su nas uključili u organizaciju prvog Lika Cave Trekka, bila nam je čast sudjelovati i vidjeti mlade, entuzijastične sportaše u akciji od kojih se dio odlučo upisati u Registar kako bi pomogli osobama koje čekaju na svog podudarnog darivatelja i novu priliku za život!

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.