80 novih potencijalnih darivatelja na Braču

Dragi naši, u subotu, 19. studenog održana je akcija darivanja krvi u Supetru u sklopu koje se 80 novih potencijalnih darivatelja pridružilo Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Akcija je održana u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Brač (Supetar) u njihovim prostorijama (Petra Jakšića 11) u Supetru.
S GDCK Brač i njihovim ravnateljem gospodinom Pavlom Bonačićem-Protijem uspješno surađujemo od 2007. te se na njihovu inicijativu održala i ova akcija na kojoj nas je predstavljala još jedna naša draga dugogodišnja suradnica dr. Esma Čečuk-Jeličić, koordinatorica za suradnju sa Zakladom Ana Rukavina iz KBC-a Split.

Zahvaljujemo dragom GDCK Brač na inicijativi, dragoj dr. Esmi uvijek spremnoj pomoći te osoblju i voditeljici Centra za transfuzijsku medicinu KBC-a Split, mr.sc.Jeli Mratinović-Mikulandri na trudu i dobroj volji kako bi Hrvatski registar dobio nove članove.
Velika hvala i mladim Bračanima koji su se u velikom broju odazvali akciji kako bi pomogli onima koji čekaju svoju priliku za ozdravljenje.

Hvala svima od srca!

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.