Akcija Gradskog društva Crvenog križa otoka Hvara

Dragi naši prijatelji !
Kako smo vam već nagovijestili da ćemo na Valentinovo, 14.02.2008.g organizirati akciju «ŽELIM ŽIVOT» i podsjetiti naše sugrađane – stanovnike otoka Hvara na nastojanja vaše Zaklade ,želim vam reći da je akcija bila pun pogodak. Nije čak bitan ni iznos koji se sakupio i koji ćemo vam transferirati, nego činjenica da smo svi bili srcem uz bolesne od ove opake bolesti i svima vama koji pomažete u Zakladi.Popratili smo akciju i emisijom na lokalnoj radio-postaji FREE-FOR. Uključili smo djecu iz osnovnih škola i vrtića našeg otoka, također i mladež Crvenoga križa Srednjih škola.Svatko je dao neki svoj pa makar i mali doprinos.Treći razred Osnovne škole Hvar radio je plakat koji ćemo koristiti kada budemo ponovno održavali ovu akcije nekim drugim povodom.Djeca su realizirala našu ideju da logo vaše Zaklade bude u velikom crvenom srcu,ispod su obrisi otoka Hvara i crveni križ , a srce okružuju otisci njihovih malih ruku koje su s toliko ljubavi sudjelovali u izradi. Akcija je provedena u svim većim mjestima, a sakupilo se 8120,10 kn.Kako su majice koštale 5000,00 zarada bi bila 3.120,10 kn.
Time bi pridodali donaciju Crvenog križa od 5000,00 kn i to je naš doprinos. U mislima smo s vama, podržavamo vas i molimo za vas da svoj plemeniti cilj ostvarite što prije. Mi ćemo se uključivati i javljati prema sudjelovanju, a ako vam što možemo pomoći stojimo na raspolaganju.
Srdačno vaša Maja Budrović,ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa otoka Hvara“

Od sveg srca zahvaljujemo gospođi Budrović, trećem razredu OŠ Hvar, radio-postaji Free-For i svim stanovnicima Hvara koji su nas se sjetili na ovaj romantični dan.

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.