Anin 40. rođendan!

Dragi naši, na današnji dan, prije 40 godina rođena je naša draga Ana. Ana nas je, nažalost, prerano napustila, ali u sjećanje na nju, nastavili smo njenu plemenitu misiju.
U više od deset godina rada Zaklade Ana Rukavina, vođeni Aninom željom za životom, ali i za životom svih koji su se našli u sličnoj, teškoj i neizvjesnoj situaciji, trudili smo se pomoći oboljelima od leukemije, limfoma i ostalih hematoloških oboljenja te vjerujemo da smo zahvaljujući Aninoj viziji mnogima zaista i pomogli.

Ana i njena vizija i dalje nas motiviraju da pomažemo potrebitima te smo od 2006. godine povećali broj upisanih u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica sa skromnih 150 darivatelja na 53.072 upisanih potencijalnih darivatelja, od čega je 51.024 uzoraka tipizirano.

Zahvaljujući proširenom Hrvatskom registru, do danas je pružena nada u spas 68 života zbog čega smo osobito sretni i ponosni, a sve zahvaljujući velikoj želji i viziji naše Ane i dobrih ljudi koji su odlučili dati djelić sebe kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije!

Draga Ana, mislimo na tebe!

 

Posted in Novosti.