Demanti apela za krvnu grupu AB+

Dragi naši, zadnjih par dana ponovno primamo mnogobrojne pozive građana da se putem e-maila traži krvna grupa AB+ za oboljelog Tomislava Miletića. E-mail je od 2007. godine i molimo sve građane da ga sada zanemare!

Početkom 2007. godine zamoljeni smo da proslijedimo e-mail sa zamolbom da se traže darivatelji krvi krvne grupe AB+ zbog hitnog liječenja Tomislava Miletića, oboljelog od leukemije. Zaklada se rado odazvala ovom pozivu. Naknadno smo čuli da je Tomislav dobro i da je izliječen.

Nakon tog prvog apela svake godine po nekoliko puta, netko taj isti mail ponovno šalje i na taj način bespotrebno angažira ljude dobre volje koji nam se javljaju sa željom da pomognu, stvarajući svima veliki problem.

To isto se dogodilo i zadnjih par dana kada je e-mail poruka počela ponovno kružiti internetom i Facebook stranicama. Stotine ljudi zovu stvarajući problem svima koji su navedeni u e-mailu kao kontakti.

Molim Vas da vjerodostojnost apela koji primite, I šaljete dalje u dobroj namjeri i želji da pomognete, SVAKAKO PRIJE TOGA PROVJERITE!!!

Hvala u ime Zaklade Ana Rukavina

 

Posted in Novosti.