9 novih potencijalnih darivatelja na akciji u Histrionskom domu

U Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica upisalo se 9 novih potencijalnih darivatelja na akciji upisa održanoj 10. ožujka u Zagrebu. Zaklada Ana Rukavina i ekipa predstave „Ufuraj se i pukni“ ovu su akciju održanu u Histrionskom domu posvetili glumici Vesni Ravenšćak koja boluje od leukemije kako bi joj pomogli da se što prije ozdravi i vrati na kazališne daske.

Akcija upisa u Registar održana je u sklopu predstave „Ufuraj se i pukni“ na kojoj su hrvatski glumci Zoran Pribičević, Jan Kerekeš i Ljubomir Kerekeš pozvali sve zdrave građane od 18 do 40 godina da se upišu u Registar i time, uz kolegicu Vesnu, daju šansu za život svim oboljelima od leukemije, limfoma i ostalih teških oštećenja koštane srži, a sredstva prikupljena prodajom ulaznica donirat će za Vesnino liječenje.

Darivanjem krvi devet Zagrepčana postalo je dijelom misije koju promiče Zaklada Ana Rukavina, a koja stalnim širenjem Registra nastavlja spašavati oboljele diljem svijeta.
Ovom prilikom zahvaljujemo od srca ekipi predstave „Ufuraj se i pukni“ na čiju inicijativu smo organizirali akciju upisa u Registar, GD Hsitrioni na ustupljenom prostoru i naravno, svima koji su se odazvali akciji i upisali u Registar.

Također, Vesni Ravenšćak želimo što brži pronalazak podudarnog darivatelja, kao i potpuni oporavak!

 

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.