Dođite danas na „Dan otvorenih srca“ Zaklade Ana Rukavina!

U spomen na dan Aninog preranog odlaska pozivamo Vas na DAN OTVORENIH SRCA koji će se održati danas, 27. studenog u Zakladi Ana Rukavina (Kneza Mislava 10/1) od 10 do 20 sati, dođite i upišite se u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Akcija će se održati umjesto tradicionalne akcije u prosincu na Trgu bana Josipa Jelačića.

Akcijom „Dan otvorenih srca“ još Vas jednom želimo podsjetiti na to da svi mi u sebi nosimo „lijek“ koji možemo pokloniti onima kojima je najpotrebitiji te kako uz pozitivan stav u životu, širenje dobre energije i vjeru u život zajedno možemo činiti dobro i spašavati živote.

Vjerujemo kako ćete se rado odazvati našem pozivu te da ćemo zajedno nastaviti raditi na jačanju kulture građanske solidarnosti i prenositi životne vrijednosti koje našem društvu donose neprocjenjivi osjećaj solidarnosti i zajedništva.

U Registar se mogu upisati sve zdrave osobe od 18 do 40 godina starosti, popuniti pristupnicu i zdravstveni upitnik te dati uzorak krvi za HLA tipizaciju (postupak utvrđivanja antigena tkivne snošljivosti).

„Danu otvorenih srca“ prisustvovat će i medicinski stručnjaci iz Registra i Banke krvi iz pupkovine „Ana Rukavina“ te ste svi, pogotovo buduće mame, dobrodošli informirati se o upisu u Registar i doniranju matičnih stanica krvi iz pupkovine!

Veselimo se Vašem dolasku!
 

Posted in Novosti.