Koncert zahvale na Trgu bana Jelačića

21. prosinca u 20 sati na Trgu bana Jelačića održava se veliki humanitarni koncert Želim život kojim Zaklada želi zahvaliti svima koji su u proteklim godinama pogli i podržali njezin rad.

Koncert možete pratiti i u izravnom prijenosu na drugom programu Hrvatske radiotelevizije.

Kao i mnogo puta prije, koncertu su se odazvale naše brojne estradne zvijezde: AliBi, Bojan Jambrošić, Colonia, E.T., Emilija Kokić, Feminnem, Franka Batelić, Jole, Karma, Kim Verson,Lana Klingor, Jacques Houdek i Novi Fosili

Istoga dana od 12,00 do 16,30 sati na Trgu bana Jelačića Studentski zbor sveučilišta u Zagrebu i Medicinski fakultet uz potporu brojnih studentskih udruga organiziraju akciju za upis u Registar dobrovoljnih darivatelja. U isto vrijeme organizirat će se i prigodna prodaja promotivnih materijala Zaklade. zimske kape, majice, kišobrani i ostali brendirani materijali prodavat će poznate osobe: Karmela Vukov Colić, Davor Meštrović, Goran Grgić, Boris Mirković, Ida Prester, Dubravko Šimenc, Damir Hoyka, Zlatan Zuhrić Zuhra i mnogi drugi.
Između ostalih, posjetitelji štanda moći će kupiti i božićne čestitke s prigodnim poštanskim markama, koje je Hrvatska pošta izdala povodom 100 godina Hrvatskog novinarskog društva te donirala 5 000 komada Zakladi Ana Rukavina.
Otvoren je i humanitarni telefon 060 9000 pozivom donirate 5,oo kn + PDV (ukupno 6,15 kn), a sva sredstva prikupljena putem humanitarnog telefona utrošiti će se za HLA tipizaciju donatora upisanih u Registar.

Koncert je zahvala svim dobročiniteljima koji od samih početaka djelovanja Zaklade nesebično pomažu njen rad kako bi se pružila podrška i nada u život oboljelima od hematoloških bolesti.

Dođite i podržite i Vi rad Zaklade Ana Rukavina!

Posted in Novosti.