Međunarodni dan sestrinstva

Danas se obilježava Međunarodni dan sestrinstva te svim medicinskim sestrama i tehničarima upućujemo iskrenu čestitku.
Nikad nismo bili svjesniji važnosti i potrebe za medicinskim sestrama te im iskreno zahvaljujemo za sve što rade za nas. Izazovi s kojima se svakodnevno susreće medicinsko osoblje kako bi pacijentima pružili zdravstvenu zaštitu i sigurnost čine ih istinskim herojima i hvala im na tome.
Također, iskrene čestitke udruzi KroMreža hematoloških medicinskih sestara koje su prije godinu dana krenule s djelovanjem, a danas, 12. svibnja, od 9 do 13 sati u suradnji s Hrvatskom komorom medicinskih sestara imat će štand na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu kako bi predstavili i približili svima što radi hematološka sestra / tehničar i koja je njihova uloga u dobrobiti liječenja hematoloških bolesnika. Ove godine Dan sestrinstva obilježava se pod sloganom „Snaga je u zajedništvu“.
Još jednom svim medicinskih djelatnicima, medicinskim sestrama i tehničarima, a pogotovo „sestricama“, kako ih je naša Ana voljela zvati, na svim hematološkim odjelima u Republici Hrvatskoj, od srca čestitamo njihov dan te zahvaljujemo na svemu što čine za sve nas!

Posted in Novosti.