Memorijalni turnir „Saša Vukas“

Na drugom memorijalnom turniru u badmintonu u sjećanje na Sašu Vukasa održanom u subotu, 4. svibnja, prikupljeno je 1.540 kuna za Zakladu Ana Rukavina.
Zahvaljujemo se od srca Sašinoj obitelji i prijateljima na sredstvima koja su prikupili i uplatili u Zakladu Ana Rukavina.

U nastavku prenosimo vijest s www.turboliga.org:

04.05.2013.
2. memorijal Saše Vukasa
Održan je i drugi memorijalni turnir Saše Vukasa. U više prijateljskom nego natjecateljskom okruženju 3 mješovite ekipe su se odmjerile odigravši međusobne susrete koji su se sastojali od 2 muška pojedinačna meča, 2 mješovita i 1 muškog parskog meča.  Ekipa sastavljena od Sandija i Lidije Šaban, te Igora Šab… pardon Jurišića bez poraza je svladala ekipu Vumpires sadašnjih, bivših i budućih(?) sudaca (Duspara, Pokorni, Miletić, Vukas), a protiv ekipe Habuš, Kišan, Priseker, Macan vodila se malo tijesnija borba. Pri rezultatu 2:2 u mečevima u zadnjem meču turnira polupokretni Tvrtko i Damir nisu baš mogli puno protiv Sandija i Igora, no odlučujući poen je u tom meču ipak ranije zaradila Lidija (koja baš i ne igra osim po humanitarnim tunrirma) u mixu sa Sandijem pobjedom u 3 gema nad Markom i Majom. U preostalom duelu također se vodila zanimljiva borba i presudila su 2 neizvjesna meča koja su oba u produžecima trećeg gema otišla na stranu Tvrtkovog para, jednom s Majom protiv Ivanke i Zorana, drugi put s Markom protiv Dalibora i Zorana.

 

Posted in Novosti.