Novi potencijalni darivatelji pridružili se Hrvatskom registru

Dragi naši, na prvoj ovogodišnjoj akciji Zaklade Ana Rukavina održanoj u četvrtak, 27. svibnja u Zagrebu, Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pridružilo se 8 novih potencijalnih darivatelja.
Ova akcija održana je na inicijativu tvrtke Germania Sport d.o.o. kako bi u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina pomogli oboljelim osobama u potrazi za podudarnim darivateljem. Uprava tvrtke Germania Sport odlučila je podržati rad Zaklade Ana Rukavina i velikodušnom donacijom u iznosu od 20.000,00 kuna kako bi i na taj način pomogli onima koji čekaju svoju priliku za ozdravljenje.
Zahvaljujemo Germaniji što su prepoznali važnost rada Zaklade i na taj način ulažu u budućnost svih onih koji u bolesti trebaju našu pomoć. Upisom u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica zaposlenika te velikodušnom donacijom, Germania Sport se pridružila velikoj obitelji od gotovo 61.000 potencijalnih darivatelja koji su se stavili na raspolaganje oboljelim osobama diljem svijeta i na tome smo im od srca zahvalni.
Veselimo se novim akcijama te ćemo vas uskoro obavijestiti o točnim lokacijama i vremenu održavanja.

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.