Priopćenje za javnost

Zagreb, 19. studeni 2008. – Zaklada Ana Rukavina dužna je odgovoriti na napise koji su se pojavili u nekim medijima u kojima stoji kako Thompson izaziva probleme i u Zakladi Ana Rukavina. Marko Perković Thompson glazbeni je gost koncerta Mate Bulića, čiji dio prihoda ide za Zakladu Ana Rukavina.

Zaklada Ana Rukavina nije organizator ovog koncerta. Gospodin Mate Bulić u nekoliko navrata je pomagao njezin rad, na čemu se zahvaljujemo. Kako je u medijima već objavljeno, dio prihoda od koncerta biti će uplaćen u korist Zaklade u svrhu proširenja Registra i rada javne Banke matičnih stanica krvi iz pupkovine. Na izbor gostiju koji će nastupiti na koncertu gospodina Bulića Zaklada nije imala utjecaja, niti želi imati utjecaja.

„Zaklada Ana Rukavina je neprofitna organizacija i zahvaljuje svakome tko joj želi pomoći u plemenitom cilju, a to je stvaranje Registra u kojem bi svaka oboljela osoba uspjela u Hrvatskoj pronaći srodnog donora koštane srži.“, naglasila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade.

Članovi Upravnog i Izvršnog odbora Zaklade Ana Rukavina

Posted in Novosti.