Vrijedna donacija Zavodu za infektivne bolesti djece Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”

Dragi naši, prostorije Zaklade Ana Rukavina prošle su s manjim pukotinama na zidovima. Te pukotine su materijalne prirode i lako popravljive. Iskreno suosjećamo s velikim gubicima obitelji koje su nakon potresa i kao posljedica korona virusa izgubili svoje najmilije.
U veljači je Zaklada Ana Rukavina održala sastanak s pročelnikom Zavoda za infektivne bolesti djece Klinike za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ prof.dr.sc. Goranom Tešovićem kako bismo zajedno pronašli način za podizanje kvalitete liječenja djece iz cijele Republike Hrvatske u spomenutoj Klinici. Nakon održanog sastanka, na prijedlog prof. Tešovića a prema potrebama Zavoda za infektivne bolesti djece te uz Odluku Upravnog odbora Zaklade Ana Rukavina, odlučeno je da će Zaklada Ana Rukavina donirati Zavodu novi mobilni ultrazvučni aparat u vrijednosti 331.650,00 kuna. Nabavkom ovog vrijednog uređaja želja nam je pomoći malim pacijentima iz cijele Lijepe Naše.
Također, u procesu smo nabavke opreme i drugim medicinskim ustanovama te ćemo vas redovito izvještavati o doniranoj opremi kada se donacije finaliziraju.
Dragi naši, čuvajte se, i ovo će proći, a za sada budimo odgovorni i ostanimo doma.

Posted in Novosti.