65 Iskonovaca pridružilo se Hrvatskom registru

Dragi naši, na prvoj akciji u novoj godini održanoj danas za zaposlenike Iskon Interneta d.d. u njihovoj središnjici u Zagrebu, Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pridružilo se 65 novih potencijalnih darivatelja.

Akcija u Iskonu održana je na inicijativu zaposlenika koji su velikim odazivom podržali Zakladinu misiju širenja Hrvatskog registra te odvojili vrijeme za oboljele osobe u Hrvatskoj i svijetu. Akciju je podržao i predsjednik Uprave Iskon Interneta, g. Krešimir Madunović.

Bilo nam je lijepo s mladim Iskonovcima koji su nam se danas pridružili i hvala im od srca što svojim odazivom pomažu oboljelim osobama koje čekaju svog podudarnog darivatelja. Možda baš netko od njih bude podudaran darivatelj osobama kojima je potrebna transplantacija.

Ako se i Vi želite pridružiti Hrvatskom registru, klikom na popis transfuzijskih centara možete vidjeti gdje je trajno omogućen upis ili nas kontaktirajte na e-mail: [email protected] kako bismo zajedno organizirali akciju upisa u Hrvatski registar

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.