Nominacija Zaklade Ana Rukavina za najbolju Crowdfunding / fundraising kampanju na natječaju za najbolju kampanju neprofitnih organizacija!

Dragi naši, sretni smo što možemo s Vama podijeliti jednu jako lijepu vijest; humanitarna akcija i koncert „Želim život“ Zaklade Ana Rukavina odabrana je kao jedan od finalista u kategoriji Crowdfunding / fundraising kampanje na natječaju za najbolju kampanju neprofitnih organizacija!

Ovaj natječaj je po prvi put u Hrvatskoj pokrenulo društveno poduzeće Brodoto, a “Želim život” natjecat će se za pobjednika u svojoj kategoriji koji će biti izabran od strane stručnog žirija nakon predstavljanja svih kampanja-finalista na javnoj dodjeli nagrada 1. veljače. u Europskoj kući u Zagrebu.
Osim stručnog žirija, svoj glas za našu humanitarnu akciju „Želim život“ u kategoriji Crowdfunding / fundraising kampanje na natječaju za najbolju kampanju neprofitnih organizacija možete dati i Vi putem obrasca koji se nalazi na ovom linku.

Vaša podrška puno nam znači i zahvaljujemo što ste uvijek tu za nas.

Ovom prilikom zahvaljujemo i našem medijskom partneru Novoj TV s kojom zajednički organiziramo koncert i humanitarnu akciju „Želim život“ kao i svim drugim partnerima, sponzorima i volonterima bez čije podrške bi nam bilo neusporedivo teže.

Najveća hvala, ipak, ide Vama dragi naši, koji nas podržavate već deset godina i pomažete nam u ostvarenju Anine i naše misije!
Čestitamo svim nominiranima, čast nam je što je naš rad za one kojima smo najpotrebniji, prepoznat, te da su nas članovi stručnog žirija koji čine predstavnici hrvatskih medija, institucija te nezavisni komunikacijski stručnjaci izabrali kao jedne od 15 finalista u ovom natjecanju.

Hvala Vam na svakom Vašem glasu!

Posted in Novosti.