Anjina pobjeda

Dragi naši, s ponosom i radošću dijelimo s vama veliki uspjeh naše drage Anje Babić koja se donedavno borila s leukemijom i pobijedila je. U znak pobjede nad ovom teškom bolešću, Anja je proteklog vikenda preplivala 2.2 kilometra na humanitarnoj plivačkoj smotri „Na drugu obalu s osmjehom na licu“ u organizaciji udruge za podršku u razvijanju komunikacijskih sposobnosti „Dlan-o-dlan“ od punte Čiova do Instituta za oceanografiju i ribarstvo na Marjanu.

Ciljevi ove manifestacije, kako ističu organizatori, bili su okupiti zajednicu, družiti se i dijeliti međusobnu podršku, pokazati da u zajedništvu svatko ima mogućnost doći do druge obale, pružiti podršku djeci s posebnim potrebama i njihovim obiteljima, pomicati osobne granice i najvažnije, pokazati da uistinu nitko nije sam.

Anja je ovim velikim osobnim pothvatom pokazala svoj pobjednički duh te kaže: „Ovime sam ostvarila dugogodišnju želju te plivala za sve koji se bore s leukemijom kako bih ih motivirala, pružila nadu i pokazala da se može.“

Anjin pozitivni duh i nama je velika motivacija te joj od srca čestitamo na ovoj velikoj i plemenitoj pobjedi za sve borce, one velike i one male.

Posted in Novosti.