Aukcija fotografija – Za Anu

Uspješnom aukcijom fotografija u Cro Art Foto Clubu skupljeno je više od dvjesto tisuća kuna!

Upravo je to glavna misao mnogih koji su se prije par dana susreli sa pričom Ane Rukavine, 29-godišnje novinarke kojoj je prošle godine dijagnosticirana leukemija. Ona se hrabro upustila u bitku za svoj život i nakon kemoterapije i transplantacije stvari su se počele poboljšavati. Nažalost, ovoga rujna vratile su se danonoćne migrene, Ana ne vidi na desno oko i u nesnosnim je bolovima spoznala da sve kreće ispočetka.

Kako i sama kaže, za nju predaja NIJE OPCIJA:

“Često sam u životu i poslu zbog toga dobila po nosu, ali što ću kad drugačije ne znam. Beskrajno volim život i ljude, znam i imam za koga živjeti. Ponekad mi se čini da mi ni 100 godina ne bi bilo dovoljno da učinim sve sto je onaj na nebu namijenio za mene”, iskrena je Ana prema sebi i svima kojima se obraća jer za svoju najveću želju – život, naime, treba pomoć.

Pred njom su kemoterapije, zračenje mozga i vrlo riskantna transplantacija koštane srži od nesrodnog donora koja je očekuje oko Nove godine. Otvorena je i mogućnost odlaska na liječenje u SAD i(li) nabavka skupih lijekova, imunosupresiva koji nisu dostupni našem tržištu, a mogli bi Ani pomoći da njena priča dobije sretan kraj.

Kako bi joj pomogla, grupa fotoreportera organizirala je aukciju fotografija s koje će sav prihod pokloniti Ani. Aukcija će se održati u ponedjeljak 20. 11. u Cro Art Photo Clubu u Gajevoj 25 u Zagrebu u 19 sati, a sve fotografije, koje možete pogledati u našim foto galerijama, nudit će se po početnoj cijeni od 300 kuna.

Martina Berger Bedić

OVOM USPJEŠNOM AUKCIJOM JE UZ POMOĆ VELIKODUČNIH DONATORA I BROJNIH VOLONTERA PRIKUPLJENO VIŠE OD 284 000 KUNA.

Nekoliko fotografija koje su bile na aukciji možete vidjeti ovdje.

Od srca zahvaljujemo svim Aninim kolegama koji su velikodušno ustupili svoje autorske radove, svim volonterima i Croa Art foto klubu. Ova akcija bila je početak ove naše velike priče, početak ZAKLADE ANA RUKAVINA.

Screensaver sa svim fotografijama uskoro ćete moći preuzetin na našim stranicama.

Posted in Novosti.