E-mail poruka iz Zaklade

Ovo je mail koji smo danas poslali iz Zaklade. Nadamo se da će putovati jednako sretno i spretno kao i Anin mail i mail koji smo poslali kad smo svi zajedno potpisivali našu peticiju ‘ŽELIM ŽIVOT’!

Dragi prijatelji Zaklade Ana Rukavina,

do početka rada Zaklade Ana Rukavina Registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži sastojao uglavnom od članova obitelji oboljelih (~150), a do konca svibnja ove godine broji više od 23.000 dobrovoljnih darivatelja.

Uz vašu pomoć održali smo 82 akcije u 53 grada, no sa time naš posao tek počinje!

Za točno određivanje kome darivatelji mogu darovati koštanu srž, potrebno je odrediti gene tkivne snošljivosti (tzv. HLA tipizacija).

Cijena jedne tipizacije iznosi 1000 kn. Za tipizaciju sadašnjeg broja darivatelja potrebno je 23,000.000,00 kn (dvadesettrimilijuna kuna). Dosad je prikupljeno nešto više od dva milijuna kuna.

Na natječaju T-HT-a dobili smo na korištenje HUMANITARNI TELEFON 060 9000 u razdoblju 01.06. – 31.08.2007 godine.

Pozivom donirate 6.1 kn (s PDV-om), a sav prihod biti će utrošen za HLA tipizaciju.

Ponovo molimo vašu pomoć, jer što prije uzorci budu tipizirani mogućnost pronalaska podudarnog darivatelja za spas mnogobrojnih oboljelih od leukemije i ostalih hematoloških bolesti postaje veća!

Molimo pošaljite ovaj mail svojim prijateljima, proširimo ponovo mrežu pomoći i donirajmo 6,1 kn za pomoć onima kojima je najpotrebnija.

S poštovanjem i zahvalnošću,
Anini prijatelji

VIŠE O NAŠEM RADU MOŽETE SAZNATI NA www.zaklada-ana-rukavina.hr i www.zelimzivot.blog.hr

Posted in Novosti.