Novi broj za donacije do rujna!

Zaklada Ana Rukavina dobila je na natječaju T-Hrvatskog Telekoma novi broj HUMANITARNOG TELEFONA koji će biti aktualan do rujna!

Pozivom na broj 060 9000 darujte 6,1 kuna (PDV uključen) za obradu krvi prikupljene za Registar potencijalnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica

Svi građani koji žele pomoći radu Zaklade Ana Rukavina od danas to mogu učiniti i putem humanitarnog telefona, zahvaljujući T – Hrvatskom Telekomu koji je Zakladi ustupio korištenje linije sljedeća tri mjeseca.
Pozivom na broj 060 9000 građani mogu donirati 6,1 kn s PDV-om, a cjelokupni ostvareni prihod biti će uplaćen na račun Zaklade Ana Rukavina.

“T-Hrvatski Telekom s ponosom već godinama podupire čitav niz vrijednih humanitarnih akcija, a posebna nam je čast što zahvaljujući odluci Stručnog povjerenstva za provedbu natječaja za dodjelu brojeva humanitarnim akcijama sudjelujemo u tako važnoj akciji s plemenitim ciljem kao što je “Lijek je u nama”, u organizaciji Zaklade koja nosi ime hrabre novinarke Ane Rukavine. Sudjelovanjem u ovom projektu, osmišljenom s idejom da osigura pomoć onima kojima je najpotrebnija, T-HT još jednom potvrđuje svoj osjećaj odgovornosti prema društvu.” – istakla je Alemka Lisinski, direktorica Sektora za korporativne komunikacije T – Hrvatskog Telekoma.

“Od srca zahvaljujemo T – Hrvatskom Telekomu što su nam ustupili telefonsku
liniju. Sav prikupljen novac od humanitarnog telefona iskoristit ćemo za financiranje tipizacije krvi prikupljene na dosadašnjim akcijama širom Hrvatske – naglasila je Marija Rukavina, Upraviteljica Zaklade pozvavši građane Hrvatske da nazovu 060 9000.

Posted in Novosti.