Humanitarna aukcija i koncert u klubu Macao

Na zagrebačkom Jarunu humanitarna aukcija i koncert za Anu. U klubu Macao na Jarunu održana je aukcija modnih detalja poznatih modnih kreatora i koncert Maje Šuput, Lane Klingor i grupa Chante.

Svoje kreacije za auciju darovali su Tihomir Krznarić, Iva Tuđa, Hippy Garden, Amarie, Ivica Skoko, Robert Sever, Ingrid Wintage, Igle, Ivana Popović i Budoar.

Ovako je o tome izvijestio INDEX:

HUMANITARNOJ akciji pokrenutoj nakon prerane smrti novinarke Vjesnika, Ane Rukavine, već su se odazvale brojne zvijezde, a u srijedu navečer tom broju pridonijele su i pjevačice Maja Šuput i Lana Klingor, koje su u jarunskom baru “Macao” uz promociju pjesme i spota “Želim život” hrvatskog Band Aida te aukciju modnih detalja nekih od najpoznatijih hrvatskih dizajnera, za prisutne nešto i otpjevale. Voditeljica programa bila je Iva Jerković, dok su predmete na aukciji predstavljale poznate manekenke, među kojima i Fani Stipković, Aleksandra Grdić, Antea Kodžoman, Lorena Čavar i druge.

Iako jučerašnja humanitarna akcija nije privukla velik broj ljudi, organizatori ipak mogu biti zadovoljni, jer većina predmeta koja se nudila na aukciji (kape, šalovi, odjeća i nakit koje su za aukciju darovali hrvatski dizajneri Tihomir Krznarić, Iva Tuđa, Hippy Garden, Ivica Skoko, Robert Sever, Ingrid Wintage, Igle, Amarie, Ivana Popović, Budoar i drugi) bila je prodana.

Najlošije je među pedmetima na aukciji prošla donekle ipak precijenjena “školska torba” Roberta Severa, kojoj je početna cijena bila 2 tisuće kuna. Za torbu “s potpisom” nitko od prisutnih nije bio spreman izdvojiti toliki novac (čak ni u humanitarne svrhe), no zato je šampanjac u rukama bivše Miss Hrvatske Aleksandre Grdić prodan za četveroznamenkastu cifru – čak tisuću kuna.

Osim Lane Klingor koja je za manji broj okupljenih otpjevala pjesmu sa svog prvog samostalnog, nedavno izdanog, albuma “Ljubav, glazba, ja”, na pozornicu je stupila i Maja Šuput, za koju su nedavno počele kružiti glasine da je prekinula godinu i pol dana dugu vezu s organizatorom koncerata Markom Pericom. Inače uvijek vrckava Maja, ovaj je put bila nešto suzdržanija, ne trudivši se previše opovrgnuti glasine da je informacija o prekidu doista istina. Maja je, naime, posvetivši ju “svim nesretnim ženama”, otpjevala pjesmu “Nemam koga volim najviše”.

Ukoliko želite sudjelovati u humanitarnoj akciji nedavno osnovane Zaklade Ana Rukavina, nikako ne propustite ni veliki humanitarni koncert “Želim život” koji će se održati u četvrtak, 21. prosinca, na zagrebačkom Trgu bana Jelačića s početkom u 20 sati. Na koncertu će nastupiti Vanna, Ivana Banfić, Lana Jurčević, Massimo, Aki Rahimovski, Hari Rončević, E.T., Dino Dvornik, Elemental, Raspashow, Ramirez, Batida, Goran Karan, Ivana i Marija Husar i drugi.

Posted in Novosti.