Bibinjski Grdelini za Zakladu

Ovo pisamce došlo je našoj gospođi Mariji iz Bibinja od organizatora dječjeg festivala ‘BIBINJSKI GRDELINI’:

Poštovana gospođo Rukavina,

odlučili smo animirati bibinjsku djecu, zabaviti ih u svijetu glazbe i ostaviti vidljiv trag našeg truda. Organizirali smo dječji festival koji će se održati 3. lipnja 2007.g. u školsko-sportskoj dvorani u Bibinju. Nastupa oko 25 dječice iz Bibinja koja vrijedno vježbaju za festival kroz cijeli svibanj.

Festival je humanitarnog karaktera i sav prihod od ulaznica želimo uplatiti u Zakladu Ane Rukavine. Pokrenuli smo reklamu na našoj županijskoj televiziji VOX i radiju “Novi radio”. Za cijelu akciju zauzele su se dvije gospođe Elija i Katarina (moja malenkost) a prati nas Općina Bibinje. Ako imate bilo kakvih prijedloga i sugestija za dan samog festivala slobodno nas kontaktirajte, a ovu poruku primite i kao pozivnicu sa kojom se pozivate na gostovanje u Bibinje na 1. Dječiji festival “BIBINJSKI GARDELINI” – za Zakladu Ane Rukavine. Osobno sam smatrala da bi bilo dobro da ste upoznati sa ovom akcijom pa sam se i odlučila na ovu poruku.

S poštovanjem!
Katarina, Bibinje

Od srca zahvaljujemo svoj dječici u Bibinju, gospođama koje organiziraju festival, te i ovim putem pozivamo sve ljude iz Bibinja i okolice da se pridruže ovom krasnom događaju!

Posted in Novosti.