Pevec Grupa za Zakladu Ana Rukavina

U subotu, 07. lipnja bili smo gosti na proslavi sedme obljetnice osnutka Pevec transporta, prvoj obljetnici Pevec radija i 18. rođendanu tvrtke Pevec. Domaćini, Višnja i Zdravko Pevec priredili su druženje u prekrasnoj prirodi na obiteljskom imanju u Srednjim Mostima. Proslava je bila na najvišoj razini uz iznimno bogatu gastronomsku ponudu. U zabavnom dijelu posebno se istaknula domaćica Višnja sa pokazavši zavidne vokalne dosege.

Kako je proslava obljetnica imala i humanitarni karakter, brojnim nazočnim gostima obratila se i upraviteljica Zaklade zahvalivši domaćinima i građanima Bjelovarske županije, jer je njih 1314 upisano u Registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži. Gđa. Marija Rukavina upoznala je nazočne goste sa novom akcijom Zaklade „Kuna za kap života“ kojoj je cilj prikupljanje sredstava za tipizaciju prikupljenih uzoraka krvi, te pozvala nazočne da i dalje budu uz nas kako bi hrvatski Registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica postao čim prije operativan i dostupan za pretragu svim oboljelim od leukemije, limfoma i sličnih teških oboljenja.

Od sveg srca se zahvaljujemo dragoj obitelji Pevec na podršci i pomoći, a zaposlenicima Pevec grupe želimo još puno uspješnih godina rada.

Posted in Novosti.