Plemenita donacija Učeničke zadruge “Vodarica Marta”

Dragi naši, stigla nam je još jedna plemenita donacija osnovnoškolaca, ovaj put prikupljena tijekom Uskrsnog sajma Učeničke zadruge „Vodarica Marta“ iz Osnovne škole dr. Jure Turića u Gospiću.

Gospićki osnovnoškolci su tijekom Uskrsnog sajma prodavali proizvode koje su sami izradili te su prihod od prodaje, 2.500 kuna, uplatili na žiro račun Zaklade Ana Rukavina.
Osim plemenite donacije, ova učenička zadruga je zajedno s pedagoginjom Ankom Nikšić, učiteljicom i predsjednicom UZ „Vodarica Marta“ Deborom Lukac te ravnateljom Ivanom Radoševićem, u ožujku ove godine inicirala i pomogla u organizaciji još jedne uspješne akcije upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u Gospiću.
Hvala dragim Gospićanima od srca na plemenitoj donaciji koja će pomoći u daljnjem proširenju Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica kako bismo oboljelim osobama pružili novu priliku za život.
U kratko vrijeme primili smo vrijedne donacije iz tri škole u Republici Hrvatskoj te bismo ovom prilikom zahvalili svim roditeljima, učiteljima i profesorima ove prekrasne djece koju su naučili da je pomaganje drugima najveći dar koji možeš dati i pri tome oplemeniti vlastito srce.

Posted in Novosti.