215 građana upisalo se u Registar povodom Dana otvorenih srca

Nakon Dana otvorenih srca koji organiziramo treću godinu za redom u spomen preranog odlaska naše drage Ane, Registar je veći za 215 novih potencijalnih darivatelja matičnih stanica.

Tijekom Dana otvorenih srca održanog danas, 27. studenog u prostorijama Zaklade, svi zainteresirani građani mogli su se upoznati s radom Zaklade i važnošću upisa u Registar. Buduće majke saznale su detaljnije informacije o djelovanju Banke krvi iz pupkovine „Ana Rukavina“ i darivanju matičnih stanica iz pupkovine.

Naša misija kontinuiranog širenja Registra živi upravo zahvaljujući našim sugrađanima i zato hvala svima koji su nam se pridružili na Danu otvorenih srca. Svi građani koji su svojim upisom u Registar pokazali otvoreno srce i solidarnost, pomažu teško oboljelima diljem svijeta jer je naš Registar dio svjetskog. Ovom prilikom pozivamo sve naše sugrađane da se još jednom zajedno s nama vesele i plešu na koncertu „Želim život“ 19. prosinca na Trgu bana Josipa Jelačića.

Tradicionalni koncert „Želim život“, koji organiziramo na glavnom gradskom Trgu, i ove će godine izravno prenositi Nova TV. Ovim koncertom, koji se održava devetu godinu zaredom, želimo zahvaliti svima koji su svojim plemenitim donacijama doprinijeli razvoju Zaklade i omogućili da se Anin san ostvari. Svi građani, koji ne budu mogli sudjelovati na koncertu, mogu pomoći radu Zaklade pozivom na humanitarni broj 060 9000 koji će biti aktivan od 01. prosinca. Pozivom na humanitarni broj građani doniraju 5,00 kuna + PDV.

Posted in Dan otvorenih srca, Novosti.