228 građana sudjelovalo u „Danu otvorenih srca“

228 građana upisalo se u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i time podržalo misiju Zaklade Ana Rukavina. Na „DANU OTVORENIH SRCA“, koji se drugi put zaredom organizira u spomen Aninog preranog odlaska, svi zainteresirani mogli su saznati više o radu i ciljevima Zaklade, a buduće majke mogle su dobiti detaljnije informacije o doniranju matičnih stanica iz pupkovine.

Dan otvorenih srca podržali su i glumci Karmen Sunčana Lovrić, Robert Bošković i Dino Rogić.

„Zahvaljujem svim građanima koji su sudjelovanjem na „Danu otvorenih srca“ podržali našu misiju kontinuiranog širenja hrvatskog Registra kako bismo doprinijeli spašavanju teško oboljelih diljem svijeta. Koristim priliku da pozovem sve građane dobre volje da zajedno s nama plešu i pjevaju na već tradicionalnom koncertu „Želim život“ koji će se održati 20. prosinca na glavnom gradskom trgu“, izjavila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade.

Osmim po redu božićni koncert „Želim život“, kojeg će izravno prenositi Nova TV, Zaklada se želi zahvaliti svima koji su svojim plemenitim donacijama doprinijeli razvoju Zaklade i omogućili da se Anin san nastavi. Od 1. prosinca bit će aktiviran i humanitarni broj 060 9000 putem kojeg građani mogu donirati 6,25 kn i time doprinijeti daljnjem radu Zaklade u spašavanju ljudskih života.(uključen PDV).

 

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Dan otvorenih srca, Novosti.