36 novoupisanih na akcijama u Korenici i Perušiću

U petak, 13. rujna, na akcijama upisa u Registar održanima u Korenici i Perušiću upisalo se ukupno 36 građana, 13 u Korenici te 23 u Perušiću.

Akciji u Korenici prisustvovale su i dvije hrabre mlade djevojke kojima smo posebno zahvalni, naime Suzana Antonić prije godinu dana donirala je mlađoj sestri oboljeloj od leukemije koštanu srž. Sestra je danas, srećom, dobro. Vanja Rakić je 2000. godine, kao petogodišnja djevojčića, preboljela akutnu limfoblastičnu leukemiju. Djevojke su nas svojim pozitivnim duhom i vedrim osmjehom, razveselile i još jednom podsjetile, zašto sve ovo radimo.

Također, zahvaljujemo se organizatorici akcije, gospođi Aniti Ugarković, ravnateljici Općinskog društva Crvenog križa Plitvička Jezera te zamjeniku načelnika Općine Plitvička Jezera, gospodinu Šimi Pavloviću koji nas je zajedno s organizatorima dočekao i pozdravio s par toplih riječi.

Naravno, zahvaljujemo se i mladim ljudima koji su se pridružili akciji te se upisali u Registar. Zahvaljujemo se i organizatorima u Perušiću, Općini Perušić te načelniku Ivici Turiću na pomoći u organizaciji.

U Perušiću se u Registar upisalo 23 mladih ljudi kojima se iskreno zahvaljujemo te se nadamo da će tim činom, pomoći oboljelima.

 

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.