Humanitarni broj Zaklade Ana Rukavina

Od 1. prosinca aktivan je naš humanitarni broj 060 9000. Pozivom na naš humanitarni broj možete donirati 5,00 kn + PDV (ukupno 6,25 kuna) te tako podržati rad Zaklade Ana Rukavina.

I ove godine, 21. prosinca, Zaklada Ana Rukavina će održati tradicionalni, sedmi po redu, Božićni koncert „Želim život“ na Trgu bana Josipa Jelačića. Koncert se održava u sjećanje na Anu te kao zahvala svima koji su se tijekom šest godina rada Zaklade uključili u naše akcije.

Mnogobrojni izvođači uveseljavat će Zagrepčane, a ostali će koncert moći pogledati u izravnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 21,00 sat.
Pozivima na humanitarni broj 060 9000, kojeg je omogućio T-Hrvatski Telekom, građani mogu donirati 6,25 kuna te na taj način pomoći da se misija Zaklade Ana Rukavina i Anin san i dalje nastavi.

Od srca zahvaljujemo na svakom Vašem pozivu!

Također, na Hrvatskom vojnom učilištu „Petar Zrinski“ u Zagrebu, u srijedu, 5. prosinca 2012. u vremenu od 9,00 do 11,00 sati zainteresirani pripadnici Oružanih snaga RH i MORH-a uključit će se u akciju Zaklade Ana Rukavina i upisati u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te dati uzorak krvi za HLA tipizaciju (postupak utvrđivanja antigena tkivne snošljivosti).

Ministarstvo obrane RH i Zaklada Ana Rukavina organizatori su ove, prve od tri humanitarne akcije za pripadnike OS RH i zaposlenike MORH-a u Zagrebu, koje su planirane tijekom prosinca 2012. i to u prostorima Područne vojne ambulante Croatia te Područne vojne ambulante u Zvonimirovoj 4.
 

Posted in Koncert Želim život, Novosti.